keskiviikko 21. joulukuuta 2016

"Suvanto on leveä ja syvä kohta joessa. Suvannossa vesi liikkuu muuta jokea hitaammin, sillä leveässä uomassa vedelle on enemmän tilaa, eikä joki laske paljonkaan suvannon kohdalla." (Wikipedia)


Joulun teema on tänä vuonna "Kelpaa ei sisustuslehtiin, mutta vessa on siisti". 

Olen kutsunut sukua kaksiin joulunaluskahvijaisiin. Eilen kävin pelotta sacheria leipomaan. Ei tullut mieleenkään että voisin epäonnistua, tyytyväisenä vain liimailin palasiksi murenneen kakkupohjan aprikoosimarmeladilla yhteen, suklaapintaan jääneet kokkareiset kohdat ja lommon peitin toffeesuklaapalleroilla. Lopputulos boheemi ja täyteläinen.Tytär väsäsi marjapiirakan ja pikkupizzoja, olkkarin kajarit toimivat kerrankin moitteettomasti ja levittivät taloon Andrea Bocellin joulusokeria.

Kas. Olen onnellinen. Takana monta surun vuotta, edessä luultavasti myös, mutta nyt uiskentelen suvannossa. Aamukolmen aikoihin kieltämättä mietin pilkkujen paikkoja, mutta seitsemältä tulen jo ajatelleeksi sitä onnea, että tänäänkin saan vielä elää. Kivutta ja pienin vaivoin. Lucky me.


Tilannekatsaus. Orkidea, hän on herännyt.


5 kommenttia:

Kutri kirjoitti...

Kuulostaa erittäin positiiviselta. Ja jos voisin, lähettäisin sulle netin kautta orkidean, jonka anoppi toi tänne. Mä en ymmärrä sen päälle mitään, en juurikaan pidä siitä, enkä halua hoitaa yhtäkään kukkasta :-D

Aulisko kirjoitti...

Mä pidän vaan kukat jotka sattuu viihtymään ilman hössötystä.

Sapo kirjoitti...

Mikä sulki blogistin suun? Kolme nimetöntä kirjoitusta!

Aulisko kirjoitti...

No mutta mitkä kolme?

Aulisko kirjoitti...

Aaa joo ei. Nimettömiä mutta tuttuja nekin oli.