sunnuntai 16. lokakuuta 2016

EHTM


Viime viikonlopun huikaisevan huvittelurupeaman jälkeen vietän nyt seitsemättä päivää teemalla "ei huvita tehdä mitään". Pois lasketaan tietenkin työpaikalla asuttu aika, koska siellä yleensä huvittaa eikä mikään muu vaihtoehto edes ole mahdollinen. Tällä viikolla olen poikkeuksellisesti yrittänyt lähteä säälliseen aikaan töistä kotiin ja niinpä niin, ilman Anders Lund Madsenia olisin ollut hukassa, siis aivan tylsä. Anders kertoo miten jätteet hoidetaan Grönlannissa ja monia muita kiehtovia asioita, joiden vuoksi olen katsonut sarjan jokaisen tähän mennessä näytetyn osan (3/4) pari, jopa kolme kertaa. Toinen kaverini on Michael Portillo, värikkäiden puvuntakkien mies. Jos ei junamatkailu kiinnosta, saa jännitystä elämään arvailemalla minkä värisen pikkutakin Mikke seuraavaa kohdetta varten on vetänyt niskaansa. En tiedä olenko ihastuneempi keltaiseen vai pinkkiin. 

Viikonloppu ja eteläisen Suomen syysloma toi nuoret miehet kotiin. Laitamme siis ruokaa. Muuten olen jatkanut viikon teemaa ja ollut tekemättä mitään. Tänään olisi naapuripaikkakunnan kirkossa Suomen ykköslaulajan konsertti. Loistava tulkitsija, maailman tähti. Katsoin etäisyyslaskurista, että henkilöautolla matkaan menisi 32 minuuttia. No ei jaksa eikä enää ehdikään. Jos nyt lähtisin, myöhästyisin alusta yksitoista minuuttia.   (Katsoin siis teeveestä:
Elämää Grönlannin syrjäkylässä,
Kiehtova maailma: Junamatka Eurooppaan)


4 kommenttia:

Johanna / Koti417 kirjoitti...

Hauskoja ne junasedän värikkäät takit. Ps. meillä on sua ikävä töissä!

Aulisko kirjoitti...

Voih! Terveisiä! Ei ole elämä enää kuin ennen.

Kutri kirjoitti...

Mielenkiintoista. Jätin tänne ennen syyslomaa kommentin, mutta eipä tuota näy. Jossakin se nyt seilaa bittiavaruudessa. Mihin mahtaa päätyä? Jonkun toisen blogiin! Siinä on sillä jollakin ihmettelemistä.

Aulisko kirjoitti...

😁