perjantai 26. helmikuuta 2016

Kauppalista. Niukka.


Ostin meille paikat lasten vaunuun, koska muualla on niin täyttä. Teini on viime yönä nukkunut leirillä vain yhden tunnin eikä suhtaudu kovin valoisasti yleiseen ilonpitoon. Minulle riittää, ettei tarvitse istua liukumäen vieressä hermoilemassa milloin seuraava untuvapää kopsahtaa koviin reunoihin. Tuon tuostakin tästä rientävät vetreää vauhtia ohitse uudet parhaat kaverukset ("ei saa juosta"), joista toisen äiti odottaa vauvaa. Nimeksi voisi tulla "vaikka Edsi tai Neea". Oletan, että lisää paljastuksia kuullaan vielä ennen kuin neljän ja puolen tunnin matka on ohitse. Molemmat tytöt saivat somalta, nuorelta konduktööriltä lasten kissamatkaliput. Sitä vaan ihmettelen minne kaikki vanhat konnarit on piilotettu?

Tarkoitus on hupireissun sivutuotteena hankkia teinille tarpeellisia varusteita. Varmuuden vuoksi olen laatinut omia hankintoja ajatellen säännöt kauppakierrokselle.


Kestokauppalista (luvallista aina)
-keltainen paita (tuskin löytyy)
-halppistennarit (jos viitsii kumartua)
-tuulihousut (näkis vaan)
-rintsikat (ei kuitenkaan jaksa)


Saa ostaa (tälläkin kertaa)
-kirja 
-kirjanmerkki


Ei saa edes hypistellä
-huivit
-takit
-haisaappaat4 kommenttia:

Päivi S kirjoitti...

Tästä puuttuu teinin ostoslista. Kiinnostais. Ei oo mitään hajua, mitkä ovat teinin tarpeelliset varusteet. Ja onko enää teinejä olemassakaan? Eikö heitä kuulukaan nimittää varhaisaikuisiksi?

Aulisko kirjoitti...

Kaikenlaisista tarpeista on puhuttu pitkin viikkoa, mutta en muista niistä mitään. Voi olla, ettei varhaisaikuinen muista enää itsekään. Ja toisaalta, yleensähän meille käy niin, että päädytään vain harhailemaan siellä täällä. Kyseinen henkilö itse suosii termiä "nuori". Minusta se on liian adjektiivinomainen.

Kutri kirjoitti...

Minne suuntasitte junamatkalla?

Aulisko kirjoitti...

Helsinkiin taas.