perjantai 3. kesäkuuta 2016

Sairasloma loppuu, siirryn kesälomaan.


Heräsin aamulla kuovin huutoon. Aikaisempina kesinä minut herätti aamuisin pikkulintujen liverrys, mutta mies pisti keväällä makuuhuoneen vieressä olevan lintupensaan maan tasalle. Nyt ei aamu-unisen tarvitse kärsiä metelistä, minä sen sijaan kaipaan konsertteja. Linnunläjiä terassilla en kaipaa yhtään. 

Tämä kesä lähti käyntiin löhötuolissa pihlajan alla. Väliin vähän kävelin, sitten vaihteeksi makoilin trampoliinilla. Pakastimen tuutti- ja puikkovarastot tyhjenivät tasaiseen tahtiin kunnes ne taas täytettiin piripintaan. 

Lopulta lämpöä riitti Hiekoille asti. Kävelimme paljasjaloin merelle niin pitkälle kuin hiekkasärkkää riitti, istuimme rantatörmällä, istuimme kahvilan terassilla, kiertelimme puutarhalla. Ystäväni keräsi auton täyteen kukkia, minä vain nautin. Sellaisena päivänä tulee koettua koko kesä kerralla. Sitä hyväntuulisesti kuvittelee, että tällä lämpövarannolla elää pitkään, mutta oikeasti alkaa jo odottaa seuraavaa todellista kesäpäivää.

Toukokuu on vaihtunut kesäkuuhun. Olen lomalla. Taas.


Siipon puutarha, Kalajoki.


Pienet jalat.


Itsepalvelu.7 kommenttia:

Sapo kirjoitti...

Onnittelut! Sait nauttia kesän kuumimmista päivistä ja pääsit kahdesti rannalle! Surettaa pikkulintujen puolesta ja sun - me kerrostaloasukkaat voimme nauttia huoletta ihanista aamuherätyksistä. Puhutaan, että Mattipuhdossa laulaa taas satakieli. No joku rastas ainakin.

Kutri kirjoitti...

Selitäs nyt blondille toi keskimmäisen kuvan teksti "pienet jalat". Mä täällä veikkailin, että se vois liittyä noitten kukkien nimeen jotenkin (mä en tajua kukkasista mitään, erotan ruusun, päivänkakkaran ja kielon toisistaan).

Kutri kirjoitti...

Eiiiiii! Kun nyt mä näin ne! OIKEET pienet jalat! :-D

Aulisko kirjoitti...

Musta ne vaan oli niin söpöt. Ja koko tyttö.

Aulisko kirjoitti...

Itse asiassa tein kaiken kaikkiaan kolme reissua rannalle mutta tää viimeisin oli paras.

Sapo kirjoitti...

Niin mutta se yks oli viikonloppuna!

Aulisko kirjoitti...

Tietenkään viikonloppuja ei lasketa, sori.